een score van 5 sterren.
Mijn zoon kan nu eindelijk mee in de Franse les. Een taalkamp of bijlessen zag hij niet zitten. Deze oplossing is ideaal omdat hij de lessen van thuis uit kan volgen. Voor het eerst was hij echt gemotiveerd om verder te doen.
Nicole42moeder van zoon (16)
een score van 5 sterren.
Mijn man en ik hebben een huis gekocht in Spanje om er te overwinteren. We hebben onze eerste lessen thuis in België gevolgd en nu zetten we de taalcursus gewoon voort vanuit ons nieuwe huis in Spanje. Zeer handig!
Rita61gepensioneerde
een score van 5 sterren.
Ik wilde me thuis al voorbereiden op mijn Erasmusperiode in Italië. Vrienden vertelden me dat de meeste Italianen alleen hun eigen taal spreken, ook in winkels. Dankzij Fullingua kon ik me perfect thuis voorbereiden op mijn leven daar.
Willem22student
een score van 5 sterren.
Ik heb de online cursussen op het platform Fullingua zeer geapprecieerd. Ik volgde 2 lessen per week met een heel bekwame leraar. De oefeningen die ik kreeg waren gevarieerd. Ik had geen tijd om mij te vervelen.
Laura27
een score van 5 sterren.
Ik was zeer tevreden over de lessen en over de leraar Engels die Fullingua voor mij heeft gekozen. Ik had specifieke professionele vragen. Zij hebben speciaal een leerkracht Engels gevonden die mijn domein kende. Dat was fantastisch. Ik heb veel bijgeleerd, veel gesproken, en heb mijn niveau verhoogd. Ik ben nu vlot drietalig! Bedankt Fullingua!
Luc45
een score van 5 sterren.
Ik heb een gastenhuis gekocht in Zuid-Frankrijk, waar vaak Nederlanders verblijven. In Zuid-Frankrijk is het onmogelijk om Nederlandse lessen te volgen, maar met Fullingua kon ik de taalleerkrachten op mijn terras zien en les volgen wanneer ik wou. Dat was aangenaam en effectief.
Christiane56uitbaatster chambres d’hôtes
een score van 5 sterren.
Voor mijn nieuwe job moest ik mijn Frans bijschaven. Ik had alleen weinig tijd. Daarom heb ik na mijn werk en in het weekend op een intensieve manier privécursussen Frans genomen. Al snel voelde ik me beter op mijn gemak. Mijn collega’s waren ook zeer tevreden.
Valerie31bediende bij logistiek bedrijf