Intensieve taalcursussen op maat van jouw agenda

Met onze focus op conversatie sta je na enkele lessen al verbaal sterker in de schoenen. Boek snel vooruitgang met onze taalcursussen. Andere talen mogelijk op aanvraag. 

In het Nederlands of andere talen

Privélessen

Op eigen tempo een taal leren

Je wilt privélessen volgen in Brussel en zelf bepalen wanneer je les hebt? Ook dat is uiteraard mogelijk aan de Nederlandse Academie. Wij bieden u een programma van 30 lessen (30 sessies van 45 minuten) aan die je geheel naar eigen wens kunt plannen. De prijs van een les komt neer op €34. Het lessenpakket kost dus €1020 (btw excl.).

Alle lessen op jouw eigen ritme en tempo! Bovendien bepaal je zelf op welke aspecten van de taal je wilt focussen. Bij de Nederlandse Academie staan we steeds voor jou klaar!

Je hebt een drukke agenda en les volgen op een vast tijdstip past daar niet in? Geen probleem! Met ons flexibel systeem bepaal je volledig zelf jouw agenda en lesschema!

taal-begrijpen

Je wilt jouw privélessen graag toespitsen op de sector of het vakgebied waarin je werkt? Onze leerkrachten zullen je graag helpen om je wegwijs te maken in het jargon en de woordenschat van jouw sector. Zo kan je onder andere kiezen uit thema’s zoals de commerciële, juridische, medische of banksector en nog veel meer. Wij hebben maar een doel voor ogen: jouw taalkennis van het Nederlands (en andere talen) uitbreiden.

Je kan een les niet bijwonen omdat je een onverwachte vergadering hebt? Geen zorgen! De les kan kosteloos geannuleerd worden en naar een later tijdstip worden verschoven als je ons 24 uur op voorhand verwittigt!

Privécursussen – alle talen

Op de Nederlandse Academie kan je eveneens privélessen in andere talen volgen. Je kan privélessen volgen in het Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Italiaans. Andere talen zijn eventueel ook mogelijk op aanvraag.

Schrijf je in voor deze cursus

Une immersion linguistique de courte durée, le top de l’efficacité!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwigheden, lespakketten, promoties, evenementen, …