Over onze taalschool in Brussel

Een op maat gemaakt lessenaanbod in functie van jouw beschikbaarheden

De Nederlandse Academie, onze taalschool gevestigd in Brussel, focust op persoonlijke doelen en vooruitgang. Dankzij de focus op de mondelinge vaardigheden van de studenten en onze expertise helpen wij studenten om op een snelle en efficiënte manier een taal te leren.

Aangepaste coaching

Didactische omkadering in functie van jouw doelen. We passen onze lessen volledig aan je taalniveau en verwachtingen aan.

Een echt taalbad

We stemmen ons aanbod af op de noden van onze cursisten. Dankzij onze flexibele taaltrainingen, zowel op locatie als online, helpen we de student zijn persoonlijke doelen te behalen. Of het nu privé-, bedrijfs- of groepscursussen zijn, onze taalschool in Brussel biedt je gepersonaliseerde lessen aan via afstands- of contactonderwijs.

Een buitengewone leerervaring

Nedaca biedt taallessen aan die echt bij jouw niveau en verwachtingen passen. Een intensieve begeleiding die focust op je persoonlijke doelen.
prof de néerlandais

ONZE MISSIE

Onmiddellijke vooruitgang

Bij Nedaca investeren we in de taalkennis van onze cursisten. Met zorgvuldig uitgekozen en gemotiveerde leerkrachten en een gestructureerd programma op maat. Bij de Nederlandse Academie concentreren we ons op de onmiddellijke vooruitgang van onze cursisten. Intensieve lessen Nederlands, aangepast aan jouw planning en je noden, met bijzondere aandacht voor de verbale aanpak.

GETUIGENISSEN
Tevreden cursisten