Taalcursussen op afstand

Wil je Nederlands of een andere taal leren, maar wil of kan je je niet verplaatsen om lessen te volgen? Heb je al een of meer websites of platforms voor online taalcursussen getest, maar had dit helaas niet het verhoopte resultaat? Met het nieuwe platform voor taallessen op afstand van de Nederlandse Academie, Nedaca@home, kan je met een paar klikken een enorme stap vooruit zetten in de toekomst van het leren van talen. We zijn erin geslaagd alle effectiviteit van onze cursussen om te zetten in formules die speciaal zijn ontworpen volgens de voortdurend veranderende behoeften van onze studenten en van de moderne samenleving.

Op deze manier leer je de taal niet alleen voor je smartphone of computer, maar met een enthousiaste leerkracht door een leuke en motiverende cursus te volgen.

Of je nu comfortabel thuis zit, aan je stoel gekluisterd tussen twee werkvergaderingen of zelfs in het buitenland, onze onlineformules geven je de mogelijkheid om vooruitgang te blijven boeken met het leren van de taal van je keuze.

Om dit doel te bereiken draait onze nieuwe, intuïtieve digitale ruimte die een 100% interactieve en resoluut moderne benadering van taalcursussen op afstand biedt, rond drie hoofdassen:

  • De organisatie van eenvoudige en gezellige virtuele lessen in dezelfde geest als die in de klas
  • De constante geïndividualiseerde opvolging van de vooruitgang en de lessenhistoriek van de cursisten op afstand
  • Permanente toegang tot speciale educatieve hulpmiddelen en oefeningen

Taalopleidingen door middel van videoconferentie

We garanderen dezelfde efficiëntie als onze cursussen die traditioneel in onze lokalen in Brussel worden gegeven. Onze instructeurs die speciaal zijn opgeleid in het geven van taalonderwijs op afstand, hebben onze Forcing-methodiek, waarmee je snel Nederlands kan leren, aangepast in de vorm van echte virtuele lessen die via videoconferentie worden gegeven. Onze leerkrachten zijn vastbesloten om een motiverend en vriendelijk werkklimaat aan te bieden.

De studenten hebben de mogelijkheid om tijdens de sessie direct te communiceren met hun leerkracht of met andere deelnemers, net zoals bij contactonderwijs. Alle hulpmiddelen die nodig zijn voor het leren van talen en interactiviteit in een klaslokaal zijn omgezet in hun onlineversie. Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om het traditionele whiteboard in zijn virtuele versie te gebruiken, evenals het delen van audio/video-ondersteuning. Daarnaast stelt ons nieuwe digitale platform alle deelnemers in staat om te communiceren en hun vraag (of vragen) live te stellen via een toegankelijke chat en dit voor de volledige duur van de cursus. Het systeem maakt het ook mogelijk om, met instemming van de deelnemers, de sessies op te nemen en daarna opnieuw te beluisteren.

Dit taalcursussysteem op afstand, dat het uitwisselen en delen tijdens lessen verbetert, is ontworpen om zo gemakkelijk mogelijk te zijn en daarom geschikt voor diegenen die deze technologie nog nooit hebben gebruikt. Klik gewoon op de cursusuitnodiging die je per e-mail zal ontvangen en volg de instructies om in te loggen.

Een individuele opvolgingstool

Of het nu op afstand of ter plaatse is, onze school biedt al haar studenten cursussen op maat aan die altijd worden aangepast aan hun behoefte(n) of verwachting(en). De meest omvattende cursusbegeleiding wordt tijdens onze sessies altijd gegarandeerd door onze moedertaalsprekende, gekwalificeerde en ervaren leerkrachten.

Vanaf het begin van je lessen krijg je toegang tot een onlineapplicatie, gedeeld met je leerkracht. Hij zal een gepersonaliseerde opvolging uitvoeren waarbij je vooruitgang regelmatig gerapporteerd wordt in een onlinetabel die je individuele traject en je vorderingen duidelijk en gestructureerd weergeeft. Op deze manier kunnen sommige cursussen worden aangepast aan je vooruitgang en struikelblokken. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om je suggesties en je mening te delen met betrekking tot de kwaliteit en de cursuservaring die je tijdens je sessies met onze leerkrachten hebt kunnen ervaren.

Dit hulpmiddel is vooral handig voor het volgen van bedrijfslessen. Zo kunnen de verantwoordelijken voor de opleidingen regelmatig een overzicht krijgen van de vooruitgang en betrokkenheid evenals van het succes van de deelnemers. Het is daarom een ​​uitstekende manier voor bedrijven die cursussen aanbieden aan hun werknemer(s) of medewerker(s) om zich zowel van hun vooruitgang als van hun motivatie te verzekeren.

Train online waar en wanneer je maar wilt

Met je agenda en de onvoorziene omstandigheden die we allemaal in ons dagelijks leven kennen, is het niet altijd gemakkelijk om het juiste moment te vinden om je talen buiten de les te oefenen. Dit is echter absoluut noodzakelijk om een ​​snelle en continue ontwikkeling tijdens je opleiding te kunnen garanderen.

Daarom geeft ons onlineplatform je de kans om regelmatig te oefenen en je leven makkelijker te maken. Geen losse bladen of thuis vergeten oefeningen meer. Log met je toegangscodes in op ons onlineplatform wanneer je maar wil en vind verschillende oefeningen die zijn ingedeeld per thema en niveau. Deze oefeningen, die regelmatig worden bijgewerkt, zullen door je leerkracht worden aangeboden om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je volgende les. Naast het herzien van bepaalde taalregels (grammatica, vervoeging, enz.) en het uitbreiden van je woordenschat, krijg je ook de gelegenheid om je luistervaardigheid te oefenen en je analytische geest te ontwikkelen in de doeltaal.

Cursusformules beschikbaar in onlineversie of via contactonderwijs

Overzicht van de online beschikbare formules voor taalcursussen:

Alle kwaliteit van de taalcursussen van de Nederlandse Academie is nu op afstand toegankelijk. Je bent vrij ervoor te kiezen om een ​​aantal van je cursussessies te volgen in de lokalen van onze school of via de organisatie van echte virtuele lessen die toegankelijk zijn vanaf ons nieuwe platform Nedaca@home. Je hoeft niet meer zenuwachtig te worden bij de gedachte tijdens de spits Brussel te moeten doorkruisen om je avondcursussen of je individuele cursussen die tijdens je pauzes ingepland staan, te volgen. Door tijd te besparen, komen studenten en leerkrachten kalm en ontspannen aan voor een nog efficiëntere en gezellige cursus. Het enige dat je nodig hebt, is toegang tot internet, een smartphone of computer en een webcam.

Je kan nu onze verschillende formules van privélessen in verschillende talen of groepslessen in het Nederlands volgen via je webcam. Aarzel niet om het volledige aanbod van onlinecursussen te raadplegen, evenals de cyclusdata.

“Boek vooruitgang in recordtempo”

Wil je liever zo snel mogelijk een individuele opleiding op maat starten via ons digitale aanbod? Ontdek ons ​​aanbod van individuele onlinecursussen die worden aangeboden in de vorm van 3 pakketten van verschillende duur, afgestemd op de specifieke doelstellingen en het niveau van elke cursist. De cursussen zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Duits (en andere talen op aanvraag).

  • Pakket van 10 lessen van 45 minuten: 508 € incl. btw
  • Pakket van 20 lessen van 45 minuten: 968 € incl. btw
  • Pakket van 30 lessen van 45 minuten: 1.270,5 € incl. btw

Onze lessen, voornamelijk gericht op de mondelinge benadering van de taal en het opleggen van een intensief en continu ritme, worden gegeven in sessies van 45 minuten die gecumuleerd kunnen worden.

Met deze nieuwe onlinecursusformules vormen je persoonlijke of professionele beperkingen niet langer een belemmering voor je leerproces. Dus, ben je klaar om je bij ons aan te sluiten en je vaardigheden in een nieuwe taal te ontwikkelen?

Aarzel niet om onze vele formules voor taalcursussen die op afstand toegankelijk zijn, te raadplegen of om contact op te nemen met ons team voor meer informatie. We beantwoorden graag je vragen en helpen je de opleiding te vinden die het beste bij je doelstellingen past.