Snel Nederlands leren: onze ‘Forcing 2.0’-methode

cours privés de néerlandais

Ons pedagogisch team

Een team van doorgewinterde en gepassioneerde leerkrachten, die lesgeven in hun eigen moedertaal, staat tot je dienst om je te helpen je doelen te bereiken. Onze mondelinge leermethode ‘Forcing 2.0.’, die haar efficiëntie heeft bewezen, zal je in een mum van tijd vooruitgang laten boeken in een gezellig kader.

méthode forcing langue

Een goede taalbeheersing gecombineerd met echt kwaliteitsonderwijs zijn de sleutels tot je succes

Om aan al je taalnoden te voldoen, of het nu in de privésfeer of voor het werk is, heeft de Nederlandse Academie een brede waaier aan formules die steeds aangepast zijn aan je doelstellingen en je planning.

Onze befaamde methode is flexibel op het gebied van taalverwerving en wordt aangepast aan privé- of groepslessen, lessen op afstand of via contactonderwijs, overdag of ’s avonds. Deze methode zal je zeker helpen om je doel te bereiken!

‘Forcing 2.0’, onze geweldige en efficiënte leermethode, werd oorspronkelijk ontwikkeld om snel Nederlands te leren. Onze methode zal ervoor zorgen dat je zelf op interactieve wijze de motor van je vooruitgang wordt, met de steun van onze fantastische leerkrachten. De Forcing-methode zorgt ervoor dat je je comfortzone verlaat en zal je helpen om zeer snel te kunnen spelen met structuren en dat op een vlotte en natuurlijke manier. Al onze lessen, die gegeven worden in een aangenaam leerkader, zijn op dezelfde manier opgebouwd met als hoofdprioriteit: het spreken.

classe de néerlandais

Spreken: een beetje, veel, gepassioneerd

Ons onderwijs berust op een communicatieve aanpak. De Nederlandse Academie biedt je een bevoorrecht kader om je aan te moedigen je in de doeltaal uit te drukken. We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat jouw succes ook ons succes is. In onze lokalen gebeuren alle activiteiten in het Nederlands, met ons vriendelijke leerkrachtenteam en onze gemotiveerde deelnemers.

Ons onlineplatform Nedaca@Home biedt je de mogelijkheid je lessen op een even efficiënte wijze vanop afstand te volgen. Dankzij dit platform heb je 7 dagen op 7 toegang tot ons pedagogisch materiaal. Zo kan je op regelmatige basis oefenen en opdrachten maken om je nieuwe competenties te onderhouden en je volgende lessen in de beste omstandigheden voor te bereiden.