Privéles Nederlands

Wil je Nederlands of een andere taal leren, maar begin je vanaf een vrij laag niveau of ben je integendeel al gevorderd? Of wil je je vaardigheden verbeteren met een op maat gemaakt programma dat alleen gericht is op jouw specifieke behoeften en beschikbaarheid?

Dan zijn de privélessen Nederlands van de Nederlandse Academie voor jou gemaakt! Al meer dan 35 jaar helpt onze school, gevestigd in Brussel, haar leerlingen om de uitdaging van het leren van vreemde talen aan te gaan. Onze leerkrachten zijn met de grootste zorg geselecteerde moedertaalsprekers. Ze zijn zeer ervaren en bovendien opgeleid in onze ultra-efficiënte methodiek om je in een recordtijd vooruit te helpen bij het leren van een nieuwe taal.

Prijs: €508,00

  • Talen: NL-EN-FR
  • Niveau: Alle niveaus
  • Certificaat: ja
  • Duur : à la carte
  • Face-to-face of op afstand

Intensief, flexibel, op maat: onze cursussen zijn zoals je verwacht!

Intensief omdat we een methodiek inzake taalonderwijs volgen die uniek is in België, de Forcing 2.0-methode. Dit is het resultaat van jarenlange ervaring en reflectie tussen onze pedagogische cel en de ervaring op het terrein van onze leerkrachten. De basis is de immersie van de student in een positieve omgeving die het leren van de doeltaal maximaal stimuleert en de snelle implementatie van de mondelinge aanpak. Je wordt bijvoorbeeld uitgenodigd om alleen in het Nederlands te spreken met je leerkracht, zelfs tijdens een eenvoudig gesprek of tijdens een pauze.

Met deze aanpak kan je ook bepaalde concepten in de praktijk brengen. Dankzij deze specifieke aanpak, eigen aan onze school, kunnen we concrete en snelle vooruitgang garanderen aan studenten die vastbesloten zijn het Nederlands of een andere taal te beheersen.

Flexibel, je hebt immers de keuze tussen privélessen bij ons in onze lokalen of op afstand via ons onlineplatform Nedaca@Home. De privélessen van onze school zijn toegankelijk voor alle soorten profielen en leeftijden, ongeacht hun niveau. We willen onze studenten maximale flexibiliteit bieden. Met ons aanbod privélessen kan je je agenda en je lesroosters overeenstemmen op basis van je wensen en behoeften. Je hebt de mogelijkheid om je cursussessies 7 dagen op 7 in te plannen, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Altijd met het doel om ons aan te passen aan de beperkingen die onze studenten kunnen tegenkomen, bieden we ook een breed scala aan cursussen waarvan de monitoring op afstand kan worden gegarandeerd via ons nieuwe onlineplatform. En dit geldt ook voor onze privélessen Nederlands. Het is dus niet meer nodig je naar onze lokalen, gelegen nabij het centrum van Brussel, te verplaatsen om ze te volgen. Eenmaal verbonden met ons gloednieuwe platform, Nedaca@Home, heb je alleen een webcam nodig, een accessoire dat beschikbaar is op de meeste computers, smartphones, tablets en andere actuele mobiele apparaten.

Op maat gemaakt omdat het grote voordeel van een privéles is dat deze volledig aan je wensen en je vooruitgang aangepast kan worden. De leerkracht krijgt de gelegenheid om met meer aandacht je sterke en zwakke punten in de doeltaal te analyseren en kan daardoor het materiaal en de aanpak van je cursussessies aanpassen om specifieke doelstellingen te bereiken. Zo kunnen er extra inspanningen worden gedaan om bepaalde hiaten in je talenkennis op te vullen. Bijvoorbeeld de versterking van het cursusprogramma met meer gerichte grammaticaoefeningen of discussies over een specifiek (professioneel of ander) onderwerp.

Welke cursusformule moet ik kiezen?

Wij bieden op maat gemaakte formules voor onze Nederlandse privélessen. Dit wil zeggen dat we onze studenten vragen om zich vooraf in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen dat je naar eigen inzicht kan inplannen. Je hebt de keuze uit 3 verschillende formules of pakketten (met dalende prijzen):

  • Pakket van 10 lessen van 45 minuten: 508 € incl. btw
  • Pakket van 20 lessen van 45 minuten: 968 € incl. btw
  • Pakket van 30 lessen van 45 minuten: 1270,5 € incl. btw

We raden beginners die een nieuwe taal willen leren en mensen met beperkte ervaring aan de voorkeur te geven aan een pakket van 30 lessen. Je kent je niveau niet? Geen enkel probleem! Je zal worden uitgenodigd om deel te nemen aan een snelle niveautest om je vaardigheden te bepalen voordat je je inschrijft voor de cursussen. Onze medewerkers zijn uiteraard beschikbaar om je te verwijzen naar de formule die het beste bij je past.

Kan je een cursus niet komen volgen vanwege een onvoorziene omstandigheid? Naast het aanpassen van je privélessen Nederlands aan je behoeften en in elk stadium van je opleiding, kan je natuurlijk ook de datum wijzigen. En dit zonder bijkomende kosten. In geval van annulering of uitstel vragen we je enkel om de school 24 uur voor aanvang van de les op de hoogte te stellen.

Als onze dagschema’s niet passen bij jouw planning, heb je de keuze (tegen een kleine vergoeding) om je lessen ’s avonds (tot 21.00 uur) of in het weekend in te plannen.

We raden ook aan om onze privélesformules aan te passen aan duo- of zelfs triosessies. Je hoeft slechts een kleine toeslag per persoon te betalen om deze samen met een vriend, familielid of collega te kunnen volgen.

Welke formule je ook kiest, je hebt uiteraard altijd de mogelijkheid om je privélessen op afstand te volgen via ons platform Nedaca@Home, waar en wanneer je maar wilt. Of in onze lokalen gelegen aan de prestigieuze Louizalaan te Brussel.

Hoe verloopt een privéles bij de Nederlandse Academie?

Onze intensieve en langdurige lessen worden gegeven in sessies van 45 minuten. Om deze zo effectief mogelijk te maken, raden we aan twee lessen te combineren in één sessie van anderhalf uur per les.

Om je zo snel mogelijk vooruitgang te laten boeken, richten we ons hoofdzakelijk op de mondelinge benadering van de onderwezen taal. Door jezelf te dwingen te communiceren in een taal die je helemaal niet of niet goed begrijpt, en daardoor je comfortzone te verlaten, leer je sneller de basis die nodig is naarmate de lessen vorderen. Zodra deze is verworven, krijg je de gelegenheid om verder te gaan met de andere, veelzijdige aspecten die essentieel zijn voor een perfecte beheersing van de taal.

Afhankelijk van je niveau kunnen we uiteraard een programma op maat voorstellen. Je hebt dan de mogelijkheid om te beslissen op welke aspecten van de taal je wilt focussen of op welk specifiek thema of onderwerp je leerkracht zich moet concentreren.

Privélessen op maat in functie van je bedrijfssector?

Naast Frans ook Nederlands en/of Engels beheersen is een onmiskenbaar voordeel in België om een ​​baan te vinden, van baan te veranderen of promotie te maken.

Leidt je professionele activiteit er zeker toe dat je, net als vele andere professionals in België, regelmatig in contact komt met andere talen dan je moedertaal? Is de beheersing van het Nederlands of het Engels een noodzaak om beter te kunnen presteren in je bedrijfssector of vooruitgang te boeken in je professionele omgeving?

De Nederlandse Academie kan je begeleiden bij het slagen in je professionele carrière. Onze op maat gemaakte privéoplossingen hebben al veel professionals geholpen die willen werken aan een bepaald aspect of thema bij het leren van Nederlands of Engels.

Welke sector ook (commercieel, juridisch, medisch, financieel, enz.), we kunnen de inhoud en vorm van onze cursussen snel aanpassen aan de specifieke kenmerken van de sector waarin je actief bent. Naast de mogelijkheid om de aspecten aan te pakken die soms specifiek zijn voor de zakenwereld van de betreffende regio of cultuur, leren onze leerkrachten je het jargon en de professionele woordenschat die eraan verbonden is.

Geen tijd om naar onze school te komen? We kunnen ook privélessen komen geven op je werkplek. We bieden ook tal van andere cursusformules Nederlands aan, speciaal voor bedrijven.

Privélessen in alle talen

Hoewel de Nederlandse Academie met naam en faam bovenal bekend staat voor het intensief aanleren van het Nederlands, bieden wij al jaren effectieve taalcursussen aan in het Frans of Engels (of zelfs in andere talen op aanvraag). We helpen bijvoorbeeld regelmatig Vlamingen of expats om de verschillende, soms zo complexe, aspecten van de Franse taal onder de knie te krijgen. Of omgekeerd, we begeleiden toekomstige expats op weg naar het beheersen van talen met een veel internationaler bereik zoals Engels.

Onze getalenteerde leerkrachten staan ​​ook klaar om je te helpen bij het ontdekken en leren van andere talen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Welke taal ook, de flexibiliteit van onze privélessen blijft ongewijzigd. Hetzelfde geldt voor de prijzen die slechts 42 € per eenheid bedragen (dat wil zeggen in totaal 1270,50 € inclusief btw voor het pakket van 30 lessen) voor op maat gemaakte cursussen met gediplomeerde linguïsten en moedertaalsprekers. We bieden één van de beste onderwijskwaliteiten van België.

Onze privélessen zijn niet alleen volledig toegankelijk op afstand, maar worden het hele jaar door gegeven, ook tijdens schoolvakanties. Dus, ben je klaar om je bij ons aan te sluiten en je vaardigheden in een nieuwe taal te ontwikkelen?

Je kan ons registratieformulier direct invullen en een startdatum voor de cursus voorstellen. Een lid van ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op om je te begeleiden bij je keuze van formule en cursusprogramma. We zijn ook beschikbaar om al je vragen of verzoeken om informatie te beantwoorden.

Volg je liever de groepslessen Nederlands die meer gericht zijn op oefenen en spreken? Of wil je gewoon je Nederlands oefenen door regelmatig met andere studenten te praten? Onze taalschool biedt tal van formules voor groepslessen of conversatietafels waarmee je je mondelinge vaardigheden kan blijven trainen en verbeteren.

Overzicht van andere taalcursusformules die je mogelijk kunnen interesseren: