Intensieve cursus Nederlands op zaterdag

Je wil zo snel mogelijk vooruitgang te boeken in het Nederlands maar je hebt niet de mogelijkheid om jezelf tijdens de week vrij te maken? Omwille van je beroepsleven is het niet altijd gemakkelijk om een ​​compromis te vinden tussen het leren van een nieuwe taal en je andere verplichtingen. En wat je profiel ook is, het leren van een nieuwe taal of het perfectioneren van je kennis vereist een gezonde dosis discipline en motivatie.

Onze leerkrachten, dynamische en competente universitaire taalkundigen met Nederlands als moedertaal, zijn er om je te begeleiden bij het leren.

Prijs: €499,00

  • Taal: Nederlands
  • Niveau: Alle niveaus
  • Certificaat: ja
  • Duur: 5 tot 10 weken
  • Face-to-face of op afstand

De Nederlandse Academie, onze taalschool, heeft aan je gedacht en biedt weekendcursussen aan waarvan de leermethodiek speciaal is aangepast. Kom onze intensieve cursus Nederlands volgen, die elke zaterdag wordt georganiseerd in onze lokalen in Brussel.

Het is nu ook mogelijk om comfortabel thuis te blijven en cursussen op afstand te volgen via ons gloednieuwe onlineplatform, Nedaca@Home.

Eén ochtend per week, elke zaterdag van 9.30 uur tot 12.30 uur, volg je lessen in een groep van maximaal 4 personen. Naast het geven van lessen in een vriendschappelijke sfeer, bevordert het beperken van het aantal deelnemers de spreekvaardigheid en kunnen we alle studenten nauwlettend opvolgen om voortdurend oefeningen en lessen aan te bieden aangepast aan hun niveau, hun motivatie en de voortgang ervan.

Wij garanderen echte en snelle vooruitgang in het Nederlands dankzij onze eigen methode, Forcing 2.0, die onze school van jaar tot jaar blijft optimaliseren, afhankelijk van de feedback van studenten en de evolutie van tools gerelateerd aan taalonderwijs.

Waaruit bestaan onze cursussen Nederlands op zaterdag?

Gedurende een periode van 5 weken volg je elke zaterdagochtend intensieve lessen Nederlands om je taalvaardigheid te ontwikkelen en in recordtijd concrete resultaten te behalen.

Naast persoonlijke coaching willen we maximale interactiviteit bieden tijdens onze sessies waarin studenten gemotiveerd zijn om zich uit te drukken en zoveel mogelijk te communiceren in kleine groepen. Geleidelijk aan zal elke deelnemer zich gemakkelijker kunnen uitdrukken om verschillende gesprekken te voeren. De inhoud van de cursussen, evenals de gespreksonderwerpen, worden voortdurend ontwikkeld volgens de voortgang van elke student en op basis van de wensen van de studenten zelf.

Je hebt de keuze tussen 2 cursusprogramma’s voor onze intensieve zaterdagsessies. Ofwel een versneld programma gespreid over 5 weken, ofwel een nog geavanceerder programma met een totale duur van 10 weken. Deze intensieve cursusformules Nederlands staan ​​open voor alle niveaus en profielen.

Je initiële mondelinge en schriftelijke vaardigheden worden beoordeeld in een niveautest van een paar minuten. Ons team zal je onderbrengen in een groep die overeenkomt met je niveau Nederlands op basis van de resultaten van deze test. Over het algemeen adviseren wij deelnemers met een laag niveau om te kiezen voor de 10 weken durende cursusformule.

Om optimale resultaten te garanderen en onze studenten binnen enkele weken te transformeren in echte tweetalige talenten, is elke cursus verdeeld in 2 zeer verschillende fasen. Elke fase is gericht op verschillende cruciale aspecten van het leren van een nieuwe taal: De eerder theoretische en dynamische benadering en het in praktijk brengen ervan.

Wat is het programma van de intensieve weekendcursus?

Een eerste intensieve fase van de cursus gebaseerd op onze Forcing 2.0-methode

Tijdens deze eerste fase van de cursus, die in totaal anderhalf uur duurt, passen we onze leermethode toe op basis van onze herziene benadering van forcing.

Tijdens deze sessie is de aandacht van onze leerkrachten in de eerste plaats gericht op het verbeteren van het begrip van en de spreekvaardigheid in het Nederlands van onze deelnemers. Dit door verschillende mondelinge oefeningen gericht op zowel je spreekvaardigheid als je vermogen om verschillende teksten te begrijpen.

Een tweede fase gericht op een praktische en mondelinge aanpak

Deze fase van onze intensieve cursus concentreert zich op de praktijk en de mondelinge benadering van het Nederlands. Naast het snel verbeteren van je luistervaardigheid, krijg je de mogelijkheid om een ​​groot volume aan woordenschat of uitdrukkingen te assimileren en je grammatica aanzienlijk te verbeteren. Na enkele lessen kan je veel gemakkelijker een gesprek voeren in het Nederlands.

Zodra je intensieve cursus Nederlands is afgelopen, ontvang je een certificaat van onze taalschool. Dit document bevestigt je verworvenheden en zal een stevige toegevoegde waarde hebben bij het zoeken naar een baan of stage in België.

Om de nieuwe competenties die je hebt verworven in het Nederlands te consolideren, raden we studenten die een cursus hebben afgerond aan om zich zo snel mogelijk in te schrijven voor onze conversatietafels in het Nederlands. Zo krijg je 7 dagen op 7 de kans om met andere studenten in het Nederlands te communiceren, deel te nemen aan diverse discussies, verhitte debatten en games speciaal gemodereerd door een leerkracht van de Nederlandse Academie.

Cursussen in het weekend voor iedereen toegankelijk, ongeacht de locatie!

Ben je niet in de mogelijkheid om naar de cursus te komen op zaterdag?

Het is niet langer noodzakelijk om naar onze lokalen in Brussel te komen. Je kan nu een grote verscheidenheid aan onlinecursussen volgen via het door de Nederlandse Academie ontwikkelde onlineplatform Nedaca@home. Aarzel niet om onze pagina over taalcursussen op afstand te raadplegen om alle details te kennen van deze bijzonder originele versie van cursussen die onze school haar studenten biedt.

Onze gebouwen en tal van opleidingen blijven ook toegankelijk tijdens alle schoolvakanties. Aarzel niet om de data van onze volgende cursussen op zaterdag te raadplegen!

Cyclusdata

4/7 tot 1/8
8/8 tot 12/9
19/9 tot 17/10
24/10 tot 21/11
21/11 tot 19/12

Interesse in onze intensieve weekendcursus Nederlands om de taalvaardigheid te verwerven die je altijd al wilde hebben? Wacht niet langer en vul ons inschrijfformulier in door een van onze vele cyclusdata te kiezen of neem direct contact op met ons team dat met plezier al je vragen beantwoordt.

Heb je de mogelijkheid om jezelf gedurende de week vrij te maken en wil je een meer intensieve cursus Nederlands volgen gedurende een kortere periode? Ontdek onze formule voor een complete immersiecursus waarmee tal van studenten van de Nederlandse Academie elk jaar in slechts 1 of 2 weken les het Nederlands perfect beheersen.

Overzicht van onze andere cursusformules: