Onze cursusformules Nederlands in Brussel of via afstandsonderwijs

Je wil een vreemde taal leren of verder vooruitgang boeken in een vreemde taal? Je bent ook op zoek naar lessen met echte gekwalificeerde moedertaalsprekende leerkrachten op een school die je serieuze ondersteuning kan bieden en effectieve en snelle vooruitgang kan garanderen? Wil je Nederlandse les volgen aan de meest gespecialiseerde talenschool van het land?

Welk cursustype of -schema je ook zoekt, of je nu een beginner bent of ervaren in de taal die je wil leren, je zal ongetwijfeld de cursusformule vinden die het beste bij je past tussen onze verschillende aanbiedingen:

“Nederlandse Academie is er om je te helpen bij je projecten.”

Wat je profiel, niveau of doelstelling(en) ook is (zijn)

De brede waaier aan spannende cursussen die wij aanbieden is toegankelijk voor zowel individuen als bedrijven, volwassenen en jongeren, zowel op basis- als op gevorderd niveau en op elk moment van de dag of in het weekend. Sommige van onze formules voor Nederlandse lessen staan ​​open voor kinderen vanaf 6 jaar.

Onze school biedt je de keuze om privélessen te volgen in de vorm van verschillende pakketten tegen lagere prijzen, om een ​​meer gerichte individuele aanpak te garanderen, of om deel te nemen aan onze groepslessen die een ongeëvenaarde gezelligheid en interactiviteit garanderen. Sommige van onze groepslessen, zoals onze meest intensieve Nederlandse opleiding, samengebald in een paar dagen immersielessen cursussen, kunnen ook worden opgenomen als een Premium-pakket. Dit betekent dat je na je groepslessen in de ochtend ter versterking privésessies volgt met een privéleerkracht die een programma op maat heeft ontwikkeld op basis van je specifieke behoeften of wensen.

Welke opleiding je ook aan onze school wil volgen, het is ook altijd mogelijk om te participeren aan groepsgesprekken door deel te nemen aan onze conversatietafels die 7 dagen op 7 toegankelijk zijn. Veel studenten blijven hieraan meedoen, ook na hun opleiding, zodat ze hun Nederlands regelmatig kunnen onderhouden en zo hun mondelinge kennis van de taal kunnen blijven ontwikkelen.

Al onze opleidingen vinden plaats in onze lokalen, gelegen aan de Louizalaan, in de buurt van het Ter Kamerenbos in Brussel, maar nu ook, indien gewenst, op afstand via ons nieuwe platform, Nedaca@home. Je kan bepaalde cursussen bij je thuis of op kantoor volgen, of zelfs tijdens je werkverplaatsingen.

Hieronder volgt een korte samenvatting van de voordelen van onze taalopleidingen:

  • Op maat gemaakte cursusprogramma’s en individuele studentenopvolging
  • Interactieve cursussen en een programma op basis van uw vraag
  • Een maximale ondersteuning
  • Een unieke methodiek, de Forcing, die onmiddellijke en snelle vooruitgang mogelijk maakt
  • Gepassioneerde, ervaren en zorgvuldig geselecteerde leerkrachten die zijn opgeleid volgens de hoogste normen
  • Cursusmateriaal aangepast aan de echte behoeften van onze studenten en voortdurend in ontwikkeling
  • Digitale tools en online cursusplatforms om uitwisselingen te vereenvoudigen en meer flexibiliteit te bieden tijdens je leertraject

Al onze taalcursussen blijven het hele jaar door toegankelijk.

Hoewel we bekend staan ​​als het beste centrum om Nederlands te leren in Brussel, zijn tal van cursusformules, ook op afstand toegankelijk, beschikbaar in andere talen. Aarzel niet om de verschillende pagina’s van onze website te bezoeken om het type cursusaanbod te vinden dat bij je past of neem rechtstreeks contact met ons op voor meer informatie. Maak je geen zorgen als je je niveau niet precies kent. Dit zal worden bepaald tijdens een eerste evaluatie die je vaardigheden en behoeften in kaart brengt om het cursusprogramma samen te stellen dat het meest aan je verwachtingen voldoet.

Naast de aandachtige opvolging door ons ervaren onderwijsteam tijdens je volledige opleiding, krijgen studenten die de opleiding met succes hebben afgerond een aanwezigheidsbewijs in de vorm van een officieel certificaat van de Nederlandse Academie. Bewaar het zorgvuldig en vergeet het niet te vermelden in je online vaardighedenprofiel of op je cv. Het is een waardevolle troef die niet onopgemerkt zal blijven door je werkgever.

Wil je meer informatie over onze school, opleidingen of cursusmethodiek?

Ontdek een overzicht van de ervaring die de Nederlandse Academie biedt door de getuigenissen van onze studenten in de korte video hiernaast.

Of raadpleeg onze pagina met een beschrijving van de cursusmethodiek en de unieke benadering van talen die onze school al meer dan 35 jaar aanbiedt. Ons team staat natuurlijk ook klaar om al je vragen te beantwoorden.