Nederlands leren in een recordtijd


Of je nu omwille van privé- of professionele redenen Nederlands wil leren, en ongeacht je leeftijd en niveau, de Nederlandse Academie biedt je de mogelijkheid om sneller dan ooit vooruitgang te boeken. Ontdek de unieke Forcing-methodiek, het dynamische team van ervaren leerkrachten en de vele gevarieerde cursusformules aangeboden in onze prachtige lokalen aan de prestigieuze Louizalaan in Brussel, en nu ook op afstand beschikbaar. De Nederlandse Academie is momenteel de enige expert inzake het intensief leren van Nederlands in België.

Het beheersen van het Nederlands is een waardevolle troef in België. Iedereen die in ons land werkt, en meer in het bijzonder in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de rand, zal snel moeten toegeven dat het essentieel is vloeiend een tweede taal te spreken om een ​​optimale ontwikkeling en harmonieuze integratie in de professionele of zelfs soms privésfeer te verzekeren. Leerlingen en studenten die in Brussel wonen, zijn zich ook bewust van het cruciale belang dat het Nederlands zal vertegenwoordigen in hun educatieve, academische of professionele carrière.

Velen van hen hebben al kunnen vaststellen hoe moeilijk het is om deze taal met complexe Germaanse boventonen te leren, waarvan sommige aspecten, zoals grammatica of uitspraak, veel leerlingen vrij snel ontmoedigen. Efficiënt Nederlands leren vereist effectief een performante methodiek, maximale ondersteuning en een degelijk programma. Met 35 jaar ervaring op dit gebied heeft de Nederlandse Academie al duizenden studenten geholpen om aan het einde van hun opleiding perfect tweetalig te zijn. We bieden ook cursussen aan in andere talen dan het Nederlands, aarzel dus niet om onze aanbiedingen op aanvraag te raadplegen of contact op te nemen met ons team voor meer informatie over dit onderwerp.

Je wil eindelijk de sprong wagen, maar weet niet goed waar te beginnen? Dankzij onze online niveautest kan je je kennis van het Nederlands bepalen door snel een paar vragen te beantwoorden. Afhankelijk van je resultaten kunnen we je het programma van de cursus Nederlands aanbieden dat het meest geschikt is voor je behoeften.

Gepersonaliseerde pedagogische begeleiding

Meer dan 90% tevreden klanten

35 jaar ervaring

Meer dan 50 000 opgeleide cursisten

24u/24 toegang tot je lessen op pc, tablet en smartphone

“Nederlands leren is nog nooit zo eenvoudig geweest”

  • Na je niveaubeoordeling zal ons team in staat zijn je naar een cursusaanbod op maat te leiden, zodat je je doelstellingen zo snel mogelijk kan bereiken. Of het nu groeps- of individuele sessies zijn met een privéleraar, onze cursussen staan ​​open voor iedereen, ongeacht je vaardigheden in het Nederlands.

  • De kwaliteit van onze cursussen komt ook tot uiting in de flexibiliteit en begeleiding die onze deelnemers wordt geboden. Zo staat het je vrij om het cursusprogramma te bepalen en aan te passen aan je agenda en om de onderwerpen of thema’s van de cursus ook aan je behoeften aan te passen. Ons dynamische en ervaren onderwijsteam zal ook in staat zijn om de intensiteit en het onderwerp van de cursussen aan te passen aan je vooruitgang.

  • Naast de mogelijkheid om al onze onlineopleidingen op afstand te volgen via echte virtuele lessen, geeft de Nederlandse Academie je ook toegang tot een volledig digitale cursusruimte, genaamd Nedaca@home. Je zal dus ook in staat zijn om je cursussen, je prestaties en vooruitgang op afstand constant te volgen, regelmatig online te rapporteren in je gepersonaliseerde digitale ruimte, en door te gaan met oefenen buiten de lessen via ons 100% virtuele oefenplatform.

Ontdek onze meest meeslepende aanpak: spoedcursussen

We bieden een leerbenadering van het Nederlands die uniek is in België, gebaseerd op totale immersie, waarbij onze “Forcing”-methode intensief wordt toegepast. Gedurende 1 tot 2 volledige weken les, bijvoorbeeld van maandag tot en met vrijdag, krijg je dankzij begeleiding en een ultra-intensief cursusprogramma de kans om met recordsnelheid Nederlands te leren.

Onze gemotiveerde leerkrachten vertrouwen op de betrokkenheid en interactiviteit van de studenten, met name door de mondelinge methode te ontwikkelen die tijdens de lessen wordt gebruikt, om het leren van talen zo snel en efficiënt mogelijk te maken.

Deze unieke verbale aanpak wordt eveneens aangeboden in ons volledige cursusaanbod.

Veel opleidingen aan onze school geven je ook toegang tot onze 7/7 conversatietafels. Ze stellen elke leerling in staat om zijn kennis verder te perfectioneren en te oefenen in een vriendschappelijke sfeer door middel van verschillende groepsactiviteiten. Elke sessie wordt begeleid door een speciaal opgeleide moderator van de Nederlandse Academie.

Om al onze studenten optimaal te kunnen begeleiden, zijn onze groepslessen en conversatietafels beperkt tot zeer kleine groepen.

Een cursusaanbod op maat in functie van je beschikbaarheid

Wil je Nederlands leren, maar laat je werksituatie niet toe om overdag reguliere cursussen te volgen? De Nederlandse Academie heeft aan jou gedacht met haar aanbod van groepslessen die ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Je kan natuurlijk ook kiezen voor onze privélessen om je volledig personaliseerbare programma samen te stellen en te verdelen volgens het cursusschema dat het beste bij je past.

Deze formule maakt het mogelijk om een uniek opleidingsprogramma samen te stellen op basis van je specifieke behoeften en doelstellingen.

En voor nog meer flexibiliteit biedt onze school je ook al deze cursusformules voor afstandsonderwijs aan via je webcam!

Al vele jaren bieden we ook stages en cursussen aan die volledig gericht zijn op kinderen en jongeren. Bezorg je kind een onvergetelijke ervaring, een dynamisch leerprogramma, vol leerzame en leuke activiteiten in het Nederlands.

Jongeren krijgen de kans om een ​​andere taal te leren of te perfectioneren, zich te amuseren, nieuwe vrienden te maken en een nieuwe cultuur te ontdekken. Deze geweldige ervaring zal hun zelfvertrouwen versterken en een geweldige kans voor hun toekomst zijn.

Hieronder vind je de tevreden getuigenissen van tal van studenten die een unieke ervaring hebben beleefd en die snel hun doelstelling(en) hebben bereikt of die aan het einde van deze opleiding tweetalig zijn geworden. Meer dan 50 000 tevreden klanten!

Je hebt een bedrijf en je wil taalcursussen organiseren met en/of voor je medewerkers? We bieden tal van oplossingen op maat inzake cursussen Nederlands, gericht op de professionele behoeften van je team. Bezoek onze speciale bedrijfspagina voor meer informatie. En als je de cursusformule die je zoekt nog steeds niet kan vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij begeleiden je graag bij je keuzes.