Online Nederlands leren

Een online cursus Nederlands van Fullingua leert u in een mum van tijd Nederlands spreken en begrijpen. Of het nu voor uw studies, vakantie of zaken is, onze leerkrachten brengen u snel op het gewenste niveau.

Onze online cursussen bestaan uit korte privélessen van 20 minuten waarvan elke seconde optimaal benut wordt. Dankzij de duidelijke structuur van de lessen en ons multifunctioneel platform kan je de taal sneller leren spreken en begrijpen.

Zaken

Als u zaken doet met Nederlandse of Vlaamse bedrijven of er eventueel zelf wil gaan werken, is het een heel groot pluspunt als u zich in het Nederlands kan uitdrukken.

Vakantie

Naast België en Nederland zijn er nog heel wat landen waar u met Nederlands terecht kan, zoals in Suriname en de eilanden Aruba, Curaçao en Sint-Maarten.

Studies

Volgt u bepaalde lessen in het Nederlands? Of bent u van plan om in Nederland of Vlaanderen te gaan studeren? Dan is Nederlands leren zeker geen overbodige luxe.

Online Frans leren

Een online cursus Frans van Fullingua leert je in een mum van tijd Frans spreken en begrijpen. Of het nu voor uw studies, vakantie of zaken is, onze leerkrachten brengen u snel op het gewenste niveau.

Onze online cursussen bestaan uit korte privélessen van 20 minuten waarvan elke seconde optimaal benut wordt. Dankzij de duidelijke structuur van de lessen en ons multifunctioneel platform kan je de taal sneller leren spreken en begrijpen.

Het Frans is een wereldtaal

Het Frans is zeer belangrijk in de internationale handel. De taal wordt wereldwijd door meer dan 200 miljoen mensen gesproken en is dus van groot belang.

Zaken

Welke job je ook uitvoert, Frans spreken is een meerwaarde voor jouw professionele carrière. Zeker in België is het een must om Frans te spreken. Ook op economisch vlak is Frankrijk een grote speler. In heel wat internationale bedrijven wordt de taal vaak gebruikt.

La douce France

Frankrijk is al jaren lang de populairste bestemming voor Belgische toeristen. Maar liefst 30% van de Belgen verkiest het boven alle andere landen. Wetende dat de meeste Fransen geen of een beperkte kennis van het Engels hebben, is een basiskennis van de Franse taal een must!

Studies

Frankrijk telt heel wat hoogstaande universiteiten en ‘grandes écoles’. Een hele ervaring dus om aan één van die instellingen te kunnen studeren. De Fransen staan er echter om bekend dat ze niet gemakkelijk op het Engels overschakelen en heel trots zijn op hun taal. Om er te verblijven en/of te studeren, is Frans kunnen spreken en begrijpen noodzakelijk.

Online Italiaans leren

Een online cursus Italiaans van Fullingua leert u in een mum van tijd Italiaans spreken en begrijpen. Of het nu voor uw studies, vakantie of zaken is, onze leerkrachten brengen u snel op het gewenste niveau. Onze online cursussen bestaan uit korte privélessen van 20 minuten waarvan elke seconde optimaal benut wordt. Dankzij de duidelijke structuur van de lessen en ons multifunctioneel platform kan je de taal sneller leren spreken en begrijpen.

taalgevoel

La bella Italia

Bent u betoverd door Italië als vakantiebestemming? Vind je het Italiaans zoals de meeste mensen de mooiste taal ter wereld? Of wil je beter kunnen communiceren met een vakantieliefde? Er zijn genoeg redenen om Italiaans te leren!

Zaken

Italië speelt ook een belangrijke rol op economisch vlak. In België wordt er veel zaken gedaan met Italiaanse bedrijven, Italië is zeker een niet te onderschatten afzetmarkt. Ook wonen er veel mensen van Italiaans afkomst in ons land. Voor jouw bedrijf en jouw carrière kan kennis van het Italiaans een sterk pluspunt zijn.

Studies

Italië kent enkele gerenommeerde universiteiten, waarvan die van Bologna de bekendste is. Heel wat Erasmusstudenten kiezen ervoor om in Italië te gaan studeren. Voor onder meer archeologen en historici is een basiskennis van het Italiaans belangrijk om wetenschappelijk onderzoek te doen.

Online Duits leren

Een online cursus Duits van Fullingua leert u in een mum van tijd Nederlands spreken en begrijpen. Of het nu voor uw studies, vakantie of zaken is, onze leerkrachten helpen jou om snel een beter niveau te halen.

Onze online cursussen bestaan uit korte privélessen van 20 minuten waarvan elke seconde optimaal benut wordt. Dankzij de duidelijke structuur van de lessen en ons multifunctioneel platform kan je de taal sneller leren spreken en begrijpen.

Belangrijke economische taal

Het Duits is één van de belangrijkste economische talen in Europa en de wereld.

Zaken

Duits spreken is een groot voordeel op de arbeidsmarkt, zowel in Europa als in de wereld. In de internationale handel is de kans groot dat u in aanraking komt met een Duits bedrijf. Als één van de officiële landstalen van België, is het Duits een heel belangrijke taal in ons land.

Vakantie

Duitsland en Oostenrijk zijn populaire bestemmingen bij toeristen. Maar ook in Zwitserland, Luxemburg, Liechtenstein en Noord-Italië wordt er Duits gesproken. Omdat Duitsers fervente reizigers zijn, is kennis van het Duits in de toeristische sector een groot pluspunt.

Studies

Je gaat in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg of Liechtenstein studeren maar je spreekt nog geen Duits? Dankzij de online lessen van Fullingua leer je Duits in een mum van tijd! 

Online Spaans leren

Met een online cursus Spaans van Fullingua leert u snel Engels begrijpen en spreken. Vakantie, studies of zaken: wat uw doel ook is, onze leerkrachten passen zich aan uw niveau en intenties aan.

De derde meest gesproken taal ter wereld

Spaans is met 320 miljoen sprekers de derde meest gesproken taal ter wereld. Er zijn maar liefst 20 landen waar het Spaans de officiële taal is.

Zaken

Als u veel reist voor het werk, of vaak in contact komt met internationale bedrijven, is het een echte troef om Spaans te spreken. Zuid-Amerika en Spanje vormen samen een grote afzetmarkt.

Vakantie

Wil je de wereld zien? Dan is een basiskennis Spaans onmisbaar. In heel wat Zuid -en Midden-Amerikaanse landen is het de officiële landstaal, zoals Peru, Mexico, Cuba en de Dominicaanse Republiek. Daarnaast is ook Spanje een populaire vakantiebestemming.

Studies

Gemiddeld trekken elk jaar zo’n 40.000 Europese studenten naar Spanje om er te gaan studeren. Een basiskennis Spaans is absoluut noodzakelijk om er te gaan wonen of lessen aan de universiteit te volgen.

Online Engels leren

Met een online cursus Engels van Fullingua leert u snel Engels begrijpen en spreken. Vakantie, studies of zaken: wat uw doel ook is, onze leerkrachten passen zich aan aan uw niveau en intenties.

De belangrijkste taal ter wereld

We kunnen zonder overdrijven stellen dat Engels de belangrijkste taal ter wereld is. Waar u ook komt, in eigen land of aan de andere kant van de wereld, er doen zich altijd wel situaties voor waarin u de taal nodig hebt.

Vakantie

Heeft u plannen om te gaan reizen? Dan is Engels leren absoluut belangrijk. Van Amerika tot Japan, overal bent u geholpen met een basiskennis. Naast het grote aantal landen waar de officiële taal Engels is, is het in zowat alle landen ter wereld de voertaal voor toerisme. Online Engels leren is dus een perfecte voorbereiding voor uw vakantie – dichtbij of ver!

Studies

Plannen om in het buitenland te gaan studeren? Of wordt een bepaald vak aan jouw universiteit of school in het Engels gegeven? Ook dan is een intensieve Fullingua-cursus ideaal: in een korte tijd leer je Engels spreken en begrijpen, waar je maar wil.

Zaken

Voor wie zaken doet met buitenlandse firma’s is Engels een must. Ook in het bedrijfsleven is het Engels immers een must. In grote bedrijven moet u misschien zelfs met een interne dienst in het Engels communiceren.

Zeker in internationale en ICT-bedrijven is kennis van het Engels vereist. De online cursus Engels van Fullingua kan u volgen waar en wanneer u maar wil: op kantoor of thuis, voor, tijdens of na het werk.

Internet

Kennis van het Engels opent ook heel wat deuren op het internet. Onderzoek wijst uit dat maar liefst 55% van de informatie die je op het internet vindt, in het Engels geschreven is. Hoe beter je de taal kent, hoe meer info je dus kan vinden op het internet.