Onze zaterdagcursussen stoppen niet op zaterdag om 12u00. Je kan bij de Nederlandse Academie elke dag aan onze conversatietafels deelnemen, van zondag tot en met vrijdag! En dat is waarom we ons nieuwe programma “extreem” durven noemen. Wij vinden dat gemotiveerde studenten de kans moeten krijgen om elke dag te oefenen.

Niets kan je dan nog tegenhouden, behalve jouw motivatie!

Waarom niet de conversatietafel van zondag gebruiken om in te oefenen wat je dag ervoor geleerd hebt? Van 10u tot 12u! En bij de Nederlandse Academie kàn dat. Niet alleen op zondag, maar op elke dag van de week, van 17u45 tot 19u45!

Splinternieuw concept: conversatietafels 7 dagen op 7

Bereid je voor op hoogoplaaiende debatten, rollenspelen, aangename gesprekken en simpelweg hilarische momenten. De onderwerpen worden door de deelnemers aangereikt en – vooral – door onze creatieve leraars vertaald naar interessante gespreksstof!

Op jouw ritme

Natuurlijk is er geen verplichting om elke dag de conversatietafel bij te wonen. Je kan kiezen wanneer je deelneemt en hoeveel tijd je wil besteden aan jouw praktijk, rekening houdende met jouw agenda. De zaterdagcursus is dus eigenlijk een taalcursus “à la carte”.

120 sessies op 4 maanden tijd

Je zal erg snel de economische voordelen van de zaak door hebben. Want als je de prijs van 4 maanden cursus deelt door 120 sessies waaraan je kan deelnemen, komt dat neer op een wel erg zachte prijs per sessie.