Wilt u Nederlands, Engels, Frans of een andere taal leren maar verkiest u dit eerder te doen binnen een ALL-INCLUSIVE-methode met slaapgelegenheid?

Deze lessen vinden plaats op luxueuze en charmevolle locaties die zich perfect lenen tot een volledige taalimmersie.

Een volledige taalimmersie

Specifieke themaweken (medisch, juridisch, horeca, commercieel, financieel,…) of weken met een meer algemene kijk. We stellen alles in het werk om voor u een lesweek met overnachting te organiseren die perfect aansluit bij uw noden.

We organiseren deze taalonderdompelingen zowel voor individuen (individuele lessen) als voor meerdere personen (groepslessen). U kunt zich als particulier of via uw bedrijf inschrijven. Bel ons op het nummer 02/218.47.07 of stuur ons een e-mail via info@nedaca.be.

U bent bedrijfsleider, opleidingsverantwoordelijke van uw bedrijf of zelfstandige?

Bent u geïnteresseerd in een individuele taalcursus of een cursus in groepsverband? Bel ons op het nummer 02/218.47.07 of stuur ons een e-mail via info@nedaca.be.

We stellen u verschillende formules in België of in het buitenland voor. U kiest welke optie u het best past.

* Residentiële taalcursussen zijn 100% fiscaal aftrekbaar voor zelfstandigen en bedrijven. Dit geldt voor zowel residentiële taalcursussen die plaatsvinden in België als in het buitenland (bij om het even welke bestemming)