Een online cursus Engels bij Fullingua leert je in een mum van tijd Engels spreken en begrijpen. Of het nu voor uw studies, vakantie of zaken is, onze leerkrachten brengen je snel naar het gewenste niveau.

Onze online cursussen bestaan uit korte privélessen van 20 minuten waarvan elke seconde optimaal benut wordt. Dankzij de duidelijke structuur van de lessen en ons multifunctioneel platform kan je de taal sneller leren spreken en begrijpen.

De belangrijkste taal ter wereld

We kunnen zonder overdrijven stellen dat Engels de belangrijkste taal ter wereld is. Waar u ook komt, in eigen land of aan de andere kant van de wereld, overal wordt er Engels gesproken.

Vakantie

Heeft u plannen om te gaan reizen? Van Amerika tot Japan, met een basiskennis Engels kan je overal je plan trekken. Het Engels is zowat alle landen ter wereld de voertaal voor toerisme. Online Engels leren is dus dé perfecte voorbereiding voor uw vakantie – dichtbij of ver!

Studies

Plannen om in het buitenland te gaan studeren? Of wordt een bepaald vak aan jouw universiteit of school in het Engels gegeven? Ook dan is een intensieve Fullingua-cursus ideaal: in een korte tijd leer je Engels spreken en begrijpen, waar en wanner je maar wil.

Zaken

Voor wie zaken doet met buitenlandse bedrijven is Engels spreken een must. Ook intern in grote bedrijven het bedrijf wordt vaak Engels gesproken. Zeker in internationale en ICT-bedrijven is kennis van het Engels vereist. De online cursus Engels van Fullingua kan u volgen waar en wanneer je wilt: op kantoor of thuis, voor, tijdens of na het werk.

Internet

Kennis van het Engels opent ook heel wat deuren op het internet. Onderzoek wijst uit dat maar liefst 55% van de informatie die je op het internet vindt, in het Engels geschreven is. Hoe beter je de taal kent, hoe meer info je dus kan vinden op het internet.