Zomer 2018: een vakantie vol leerplezier met de taalkampen van de Nederlandse Academie

Wil jij deze zomer Nederlands leren spreken? Wil je daarnaast ook genieten van een vakantie vol leerrijk speelplezier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Tijdens de zomermaanden organiseren we avontuurlijke taalkampen midden in de natuur voor kinderen en jongeren van 7 tot 16 jaar. Tijdens deze leuke verblijfsdagen leer je niet alleen Nederlands, maar krijg je ook voldoende tijd om te genieten van de prachtige omgeving.

Waarom Nederlands leren via dit taalkamp?

 1. Een leerrijk avontuur in harmonie met de schitterende natuur

Tijdens de taalkampen verblijven we op het vakantiedomein Rurhof. Dit domein bevindt zich middenin de ongerepte natuur en strekt zich uit over een oppervlakte van maar liefst 150 ha aan bossen, ter hoogte van de prachtige regio van De Hoge Venen. Samen overnachten we in een gezellige slaapzaal en elke dag geniet je van heerlijke, gezonde maaltijden.

 

 1. Een uitgebreide waaier aan activiteiten

Onze taalkampen bevatten tal van fantastische activiteiten:

 • Intensieve lessen Nederlands
 • Ludieke en speelse ateliers
 • Themaspelletjes in het Nederlands
 • Verschillende sportieve activiteiten
 • Talrijke wandelingen en outdoor-spelletjes ter ontspanning

 

 1. Professionele begeleiding

Alle activiteiten worden intensief begeleid door ervaren, competente docenten en gemotiveerde animatoren. We zijn bovendien steeds bereikbaar voor het thuisfront. Samen maken we er een fantastische, leerrijke en onvergetelijke zomer van!

 

 1. Een gevarieerd programma

Hoe ziet een dag in het taalkamp eruit? Elke dag bieden we een gestructureerd programma aan, met een leuke mix van Nederlands leren en plezier maken.

 • Voormiddag: 3 uur Nederlandse les door ervaren taalanimatoren, met een focus op verbale communicatie.
 • Namiddag: een brede waaier aan sportieve en speelse activiteiten (i.e. een sporttoernooi, agrogolf, contact met de paarden van het domein, boswandelingen, fietstochten, etc.) alsook een ruim aanbod aan culturele activiteiten (bv. een bezoek aan het lokale dorp en een kennismaking met de plaatselijke cultuur).
 • Vooravond: korte herhaling van de verbale lessen en voorbereidingen voor de volgende dag.
 • Avond: nachtspelen, een kinderfuif, een filmavond…

Ga je mee?

Voor €495 (incl. BTW) beleef je een onvergetelijke week, boordevol leuke activiteiten, lekker eten, leerrijke lessen Nederlands. Daarbovenop neem je na afloop een stel nieuwe vrienden mee naar huis. Op zondagavond verwelkomen we jou en je ouders met een verfrissend drankje. Ga je mee?

Schrijf je meteen in

Enfants_Immersion

Nederlands leren op een andere manier?

Naast onze taalkampen bieden we tal van andere mogelijkheden om vlot Nederlands te leren.

 1. Nederlands leren in de huiswerkschool

Gaat het op school soms een beetje te snel voor jou? Of word je vaak afgeleid door de grappen van je vrienden? Dan kan je tijdens de schoolvakanties je Nederlands bijschaven in onze huiswerkschool.

In groepen van 3 tot 6 studenten leren we Nederlands op een interactieve manier en maken we samen het huiswerk voor de volgende dag.

 • Les van maandag tot vrijdag van 15u tot 17u30
 • Huiswerkschool van 17u30 tot 18u30
 • Prijs voor een week (alles inbegrepen): 361,79€ (incl. btw)

 

 1. Privéles

Heb jij soms moeite met het Nederlands of wil je de kennis die je al hebt uitbreiden? Wil je je voorbereiden op een belangrijk examen (eindexamen, hoger onderwijs, toelatingsexamens…)? Of heb je een ander specifiek probleem met de Nederlandse taal? Dan stellen wij je onze privélessen voor.

Intensieve privéles gedurende 1 week

Tijdens de schoolvakanties krijg je gedurende 1 week persoonlijke lessen op maat, aangepast aan jouw noden en helemaal op jouw ritme en niveau.

 • Per lesweek 340€ (excl. btw)
 • Dagelijks 1,5u privéles

Wekelijkse privéles

Je kan ook kiezen voor privélessen die meer verspreid worden. Je krijgt een pakket van 30 lessen die je naar wens kan inplannen, wekelijks of tweewekelijks, op het uur dat het beste voor jou past. Elke les bestaat uit 45 minuten, aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften.

 • Cycli van 30 lessen van 45 minuten en 15 lessen van 1u30
 • Lesmateriaal inbegrepen
 • €1020 (incl. btw)

Het is mogelijk om een cursus kosteloos te annuleren of te verplaatsen, mits je ons ten laatste 24 uur op voorhand verwittigt.

Schrijf je meteen in