Leer Nederlands in recordtempo met onze intensieve dagcursus

Wat is de dagcursus?

Kies je voor onze dagcursus? Dan volg je een intensief programma van 1 of 2 weken, waarin je uitsluitend Nederlands spreekt dankzij onze forcing-methode. Dit houdt in dat er niet alleen tijdens de les Nederlands wordt gesproken, maar ook tijdens de lunch, de animaties en aan de gesprekstafels. Onze studenten moeten zich steeds voorbereiden op de volgende lesdag, dus ook thuis verwachten we de nodige inzet. Dat is nodig als je binnen slechts 2 weken een goed mondje Nederlands wil spreken. Ben jij een gemotiveerde student die het Nederlands snel onder de knie wil krijgen? Dan is dit de perfecte formule voor jou!

Hoe ziet een doorsnee cursusdag eruit?

  • 9u30 tot 12u30: Nederlandse les in kleine groepjes van 3 tot 6 cursisten
  • 12u30 tot 13u30: Lunch in het Nederlands, met een begeleider. Vergeet dus geen eten mee te brengen!
  • 13u30 tot 14u00: Luisteroefening
  • 14u00 tot 15u00: Nederlandse les in kleine groepjes van 3 tot 6 cursisten
  • 15u00 tot 17u30: Gevarieerde animatie met de nadruk op het oefenen van de taal (met begeleider)
  • 17u30 tot 19u30: Herhaling van de opgedane kennis en voorbereiding voor de komende dag

Wil je dat de cursus meer op jouw wensen gericht is? Dan kunnen we de animatie in de namiddag vervangen door privécursussen op maat van jouw specifieke noden. Kies dan voor onze premium formule!

Ben jij klaar om Nederlands te leren met deze snelcursus?

Wil je in recordtempo beter Nederlands leren spreken en je kennis van de taal naar een hoger niveau tillen? Dan is deze cursus perfect voor jou. Tijdens deze twee weken zal je Nederlands aanzienlijk verbeteren. Na afloop zal je versteld staan van je vooruitgang! Liever Nederlands leren op een andere manier? Ook dat kan. In ons ruime aanbod vind je zeker een cursus die bij je past. Lessen volgen bij de Nederlandse Academie is dé weg naar tweetaligheid!