Taallessen voor uw onderneming? Ontdek onze bedrijfscursus!

Door de toenemende globalisering wordt meertaligheid een steeds grotere troef voor bedrijven. Sterker nog: in sommige ondernemingen is het een absolute must. Heeft jouw bedrijf baat bij een boeiende en professionele taalcursus? Vertrouw dan op de Nederlandse Academie. We hebben jarenlange ervaring met het geven van taallessen aan bedrijven, van groot tot klein en van de private tot de publieke sector.

 

 

nederlands-leren

Waaruit bestaat onze bedrijfscursus?

We bieden een lespakket van 30 uur aan om mee te starten. We zorgen voor een maximale omkadering, nauwgezette opvolging en kiezen lesmateriaal dat relevant is voor de sector waarin jouw bedrijf actief is.

De lessen plan je zelf naar wens in. Het kan gaan over lessen met 1 student of lessen in groep, zowel bij ons in de Nederlandse Academie of bij jou in het bedrijf. Alles is mogelijk! Deze cursus op maat is helemaal gericht op jouw professionele behoeften.

Download de brochure voor meer informatie over ons bedrijfscursus en onze lesmethode:

Nauwe samenwerking staat voorop

Bij de Nederlandse Academie hechten we veel waarde aan een nauwe samenwerking. We houden steeds contact met de opleidingsverantwoordelijke van je bedrijf. Dankzij ons nieuwe CRM-systeem kan hij of zij de vooruitgang, motivatie en aanwezigheid van de student(en) op de voet volgen na elke les.

Elke week een uitgebreid rapport

Als bedrijfsleider of opleidingsverantwoordelijke wil je natuurlijk dat je medewerkers de nodige inzet tonen tijdens de taalcursus. Hoewel je dit zelf nauwgezet kan volgen in het CRM-systeem, voorzien we ook een wekelijks rapport. In dit rapport noteren we hun aanwezigheid en beoordelen we elke student op 3 vlakken:

  1. Stiptheid
  2. Betrokkenheid
  3. Voorbereiding

De opleidingsverantwoordelijke ontvangt het rapport elke week per e-mail.

Op weg naar een meertalige toekomst?

Wil jij je bedrijf en werknemers klaarstomen voor de toekomst van uw bedrijf? Vraag dan nu een offerte op maat. Neem telefonisch contact met ons op via 02/218.47.07 of stuur ons een e-mail op info@nedaca.be