Snel Nederlands leren? Dat doe je met deze intensieve avondcursus!

Nederlands leren wanneer het jou uitkomt? Dat kan bij de Nederlandse Academie! Speciaal voor iedereen die overdag weinig tijd heeft, bieden wij praktische en intensieve avondcursussen aan. In kleine groepjes leer je snel de Nederlandse taal spreken en schrijven.

nederlandse-academie

Wat houdt de avondcursus in?

Onze interactieve avondcursus bestaat uit 16 intensieve lessen Nederlands, verspreid over een periode van 4 maanden. Om je zo goed mogelijk te begeleiden met voldoende aandacht voor je vragen, werken we enkel met kleine groepen van maximaal 6 personen. Of je nu een beginner bent of al een aardig woordje Nederlands spreekt, je kunt er zeker van zijn dat je in een groep terechtkomt waarbij iedereen hetzelfde niveau heeft.

Extra oefening dankzij onze conversatietafels

Wil je graag nog wat meer oefenen? Dan hebben we goed nieuws. Je bent tijdens de vier maanden namelijk ook van harte welkom om aan te schuiven bij onze conversatietafels, bijvoorbeeld op dagen dat er geen les is. Een unieke manier om je verworven kennis in praktijk toe te passen en intensief te oefenen. Er is elke dag een docent aanwezig om je te helpen!

Deze conversatietafels vinden plaats van maandag tot en met donderdag, van 18u tot 19u30. Op vrijdag kan je deelnemen tussen 15u30 en 17u. Liever in het weekend? Geen probleem: schuif dan aan tussen 10u30 en 12u (zelfs op zondag).

Leer snel door Nederlands te spreken

Op het moment dat je onze school binnenstapt, hoor je voortdurend Nederlands om je heen. Het is dan ook de voertaal bij de Nederlandse Academie. Dat lijkt misschien moeilijk in het begin, maar je zal al snel merken dat het de perfecte manier is om een taal snel onder de knie te krijgen. Alleen door de taal veel te horen en te gebruiken, haal je het maximale uit je lessen. Deze methode noemen we ‘onderdompeling’. Wees gerust: uiteraard helpen en begeleiden we je van begin tot eind, zodat je niet achteropraakt.

Ook Nederlands leren met deze intensieve avondcursus?

Snel Nederlands leren op een voor jou geschikt moment? Volg dan een van de avondcursussen aan de Nederlandse Academie in Brussel. In een 100% Nederlandstalige omgeving word je al snel tweetalig!