Nieuwsoverzicht

Professioneel groeien of taalkennis bijschaven? Bij Nederlandse Academie zetten we in op kwalitatieve taaltrajecten die passen bij de persoonlijke doelstellingen van onze cursisten. En die combinatie van bekwaamheid en flexibiliteit wordt goed gesmaakt.

Geef je kind een mooie toekomst dankzij de huiswerkschool

Soms gaat het op school wat te snel en heeft je zoon of dochter het moeilijk. Nederlands is dan ook geen evidente taal om onder de knie te krijgen. Dankzij de huiswerkschool van de Nederlandse Academie voorkom je dat jouw kind een zorgwekkende achterstand oploopt.


Lees meer

ecole-des-devoirs

Alle berichten

Sorteren op:
Business Team Training Listening Meeting Concept

Waarom een tweede taal leren goed is voor je gezondheid

December 20, 2017 - Taaltips
Of je nu een tiener bent of al een paar grijze haren hebt, een tweede taal leren is altijd een plezier. Ook je gezondheid heeft er baat bij wanneer je jezelf deze uitdaging oplegt. Ben je benieuwd naar de gezondheidsvoordelen? Lees dan even verder.
Lees meer
nederlandse-academie

5 redenen om voor de Nederlandse Academie te kiezen

November 22, 2017 - Algemeen
Als student wil je een nieuwe taal graag leren op een manier die snel en efficiënt is. Dat is precies waar we als grootste Nederlandse taalschool al ruim 35 jaar voor staan. Ben je benieuwd waarom de Nederlandse Academie de beste keuze is voor jou? Lees dan even verder. Je meertaligheid is binnen handbereik!
Lees meer
conseils-de-langue

Met deze 7 tips leer je snel een nieuwe taal!

November 8, 2017 - Taaltips
Een vreemde taal leren is bijzonder. Er gaat immers een nieuwe wereld voor je open. Het is echter niet evident om meteen een mondje mee te praten. Deze tips helpen je alvast op weg.
Lees meer