5 redenen om voor de Nederlandse Academie te kiezen

nederlandse-academie

Als student wil je een nieuwe taal graag leren op een manier die snel en efficiënt is. Dat is precies waar we als grootste Nederlandse taalschool al ruim 35 jaar voor staan. Ben je benieuwd waarom de Nederlandse Academie de beste keuze is voor jou? Lees dan even verder. Je meertaligheid is binnen handbereik!

 

1. Toepassen van de forcing-methode

Het principe is eenvoudig: interactie vormt de ideale manier om een nieuwe taal snel onder de knie te krijgen. We noemen dit de forcing-methode. Duizenden studenten werden al meertalig dankzij deze aanpak!

 

2. Lessen op maat van jouw doelstellingen

Iedereen heeft specifieke noden en verwachtingen bij het leren van een nieuwe taal. Iedereen leert ook op zijn of haar eigen tempo. Bij de Nederlandse Academie stemmen we onze lessen hierop af. We bieden meerdere formules aan, van dagcursussen tot avond– en weekendonderwijs. Ook privéles is mogelijk. Kies de cursus die bij jou past!

 

3. Het enthousiasme en de bekwaamheid van de lesgevers

Onze lesgevers selecteren we bovenal vanwege hun competenties. Kennis en bekwaamheid staan voorop, maar ervaring en enthousiasme vinden we minstens zo belangrijk. Bovendien krijgt elke lesgever bij ons vooraf een uitgebreide opleiding. Hun expertise verzekert de kwaliteit van onze lessen.

 

4. Niet alleen avondonderwijs, ook zaterdagcursussen

Heb je een drukke werkweek? Of een overvolle agenda? Dan is het niet zo gek dat je na een lange dag geen zin meer hebt om een taalcursus te volgen. Daarom bieden we bij de Nederlandse Academie ook zaterdagcursussen aan. Concreet betekent dit dat je één les per week krijgt – op zaterdag dus – en dat gedurende 16 weken. Daarnaast heb je zeven dagen op zeven toegang tot onze conversatietafels.

 

5. Nieuw concept: conversatietafels

Een taal oefenen door te debatteren, een rollenspel te spelen of gewoon een fijne babbel te voeren over iets alledaags: dat gebeurt tijdens onze conversatietafels. Het is een nieuw concept dat we zeven dagen op zeven aanbieden.

Natuurlijk ben je niet verplicht om dagelijks zo’n conversatietafel bij te wonen. Op maat van jouw agenda en doelstellingen kies je hoeveel tijd je wil besteden aan praktijkoefeningen. Niets kan je nu nog tegenhouden om de taal snel onder de knie te krijgen!

 

Wil je ook graag een nieuwe taal leren op een snelle en efficiënte manier? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide cursusaanbod of contacteer ons voor meer informatie.

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten

Business Team Training Listening Meeting Concept

Waarom een tweede taal leren goed is voor je gezondheid

December 20, 2017 - Taaltips
Of je nu een tiener bent of al een paar grijze haren hebt, een tweede taal leren is altijd een plezier. Ook je gezondheid heeft er baat bij wanneer je jezelf deze uitdaging oplegt. Ben je benieuwd naar de gezondheidsvoordelen? Lees dan even verder.
Lees meer
conseils-de-langue

Met deze 7 tips leer je snel een nieuwe taal!

November 8, 2017 - Taaltips
Een vreemde taal leren is bijzonder. Er gaat immers een nieuwe wereld voor je open. Het is echter niet evident om meteen een mondje mee te praten. Deze tips helpen je alvast op weg.
Lees meer