5 redenen om voor de Nederlandse Academie te kiezen

nederlandse-academie

Als student wil je een nieuwe taal graag leren op een manier die snel en efficiënt is. Dat is precies waar we als grootste Nederlandse taalschool al ruim 35 jaar voor staan. Ben je benieuwd waarom de Nederlandse Academie de beste keuze is voor jou? Lees dan even verder. Je meertaligheid is binnen handbereik!

 

1. Toepassen van de forcing-methode

Het principe is eenvoudig: interactie vormt de ideale manier om een nieuwe taal snel onder de knie te krijgen. We noemen dit de forcing-methode. Duizenden studenten werden al meertalig dankzij deze aanpak!

 

2. Lessen op maat van jouw doelstellingen

Iedereen heeft specifieke noden en verwachtingen bij het leren van een nieuwe taal. Iedereen leert ook op zijn of haar eigen tempo. Bij de Nederlandse Academie stemmen we onze lessen hierop af. We bieden meerdere formules aan, van dagcursussen tot avond– en weekendonderwijs. Ook privéles is mogelijk. Kies de cursus die bij jou past!

 

3. Het enthousiasme en de bekwaamheid van de lesgevers

Onze lesgevers selecteren we bovenal vanwege hun competenties. Kennis en bekwaamheid staan voorop, maar ervaring en enthousiasme vinden we minstens zo belangrijk. Bovendien krijgt elke lesgever bij ons vooraf een uitgebreide opleiding. Hun expertise verzekert de kwaliteit van onze lessen.

 

4. Niet alleen avondonderwijs, ook zaterdagcursussen

Heb je een drukke werkweek? Of een overvolle agenda? Dan is het niet zo gek dat je na een lange dag geen zin meer hebt om een taalcursus te volgen. Daarom bieden we bij de Nederlandse Academie ook zaterdagcursussen aan. Concreet betekent dit dat je één les per week krijgt – op zaterdag dus – en dat gedurende 16 weken. Daarnaast heb je zeven dagen op zeven toegang tot onze conversatietafels.

 

5. Nieuw concept: conversatietafels

Een taal oefenen door te debatteren, een rollenspel te spelen of gewoon een fijne babbel te voeren over iets alledaags: dat gebeurt tijdens onze conversatietafels. Het is een nieuw concept dat we zeven dagen op zeven aanbieden.

Natuurlijk ben je niet verplicht om dagelijks zo’n conversatietafel bij te wonen. Op maat van jouw agenda en doelstellingen kies je hoeveel tijd je wil besteden aan praktijkoefeningen. Niets kan je nu nog tegenhouden om de taal snel onder de knie te krijgen!

 

Wil je ook graag een nieuwe taal leren op een snelle en efficiënte manier? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide cursusaanbod of contacteer ons voor meer informatie.

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten

Waarom is het Nederlands zo belangrijk in Brussel?

Maart 21, 2018 - Algemeen
Brussel is een wereldstad met een mix aan nationaliteiten, culturen en talen. Ondanks die verscheidenheid blijft er echter een prominente plek weggelegd voor het Nederlands. Woon of werk je in Brussel, maar ben je de taal niet machtig? Dan doe je er goed aan om daar verandering in te brengen en Nederlands te leren.
Lees meer

4 manieren om snel Nederlands te leren spreken

Maart 16, 2018 - Taaltips
Het leren van een nieuwe taal maakt je altijd een tikkeltje ongeduldig. Je wil immers niets liever dan deze taal in een mum van tijd beheersen zoals je moedertaal. Met deze vier tips verloopt het proces beslist sneller.
Lees meer
Une immersion linguistique de courte durée, le top de l’efficacité!

Immersie tijdens een korte periode: het toppunt van efficiëntie

Februari 15, 2018 - Taaltips
  Dompel je gedurende een korte periode helemaal onder in een andere taal en je bent ze in geen tijd meester. Het succes van immersie is al lang geen geheim meer. Het is de beste methode voor wie op korte tijd een nieuwe taal wil leren.
Lees meer