5 redenen om voor de Nederlandse Academie te kiezen

nederlandse-academie

Als student wil je een nieuwe taal graag leren op een manier die snel en efficiënt is. Dat is precies waar we als grootste Nederlandse taalschool al ruim 35 jaar voor staan. Ben je benieuwd waarom de Nederlandse Academie de beste keuze is voor jou? Lees dan even verder. Je meertaligheid is binnen handbereik!

 

1. Toepassen van de forcing-methode

Het principe is eenvoudig: interactie vormt de ideale manier om een nieuwe taal snel onder de knie te krijgen. We noemen dit de forcing-methode. Duizenden studenten werden al meertalig dankzij deze aanpak!

 

2. Lessen op maat van jouw doelstellingen

Iedereen heeft specifieke noden en verwachtingen bij het leren van een nieuwe taal. Iedereen leert ook op zijn of haar eigen tempo. Bij de Nederlandse Academie stemmen we onze lessen hierop af. We bieden meerdere formules aan, van dagcursussen tot avond– en weekendonderwijs. Ook privéles is mogelijk. Kies de cursus die bij jou past!

 

3. Het enthousiasme en de bekwaamheid van de lesgevers

Onze lesgevers selecteren we bovenal vanwege hun competenties. Kennis en bekwaamheid staan voorop, maar ervaring en enthousiasme vinden we minstens zo belangrijk. Bovendien krijgt elke lesgever bij ons vooraf een uitgebreide opleiding. Hun expertise verzekert de kwaliteit van onze lessen.

 

4. Niet alleen avondonderwijs, ook zaterdagcursussen

Heb je een drukke werkweek? Of een overvolle agenda? Dan is het niet zo gek dat je na een lange dag geen zin meer hebt om een taalcursus te volgen. Daarom bieden we bij de Nederlandse Academie ook zaterdagcursussen aan. Concreet betekent dit dat je één les per week krijgt – op zaterdag dus – en dat gedurende 16 weken. Daarnaast heb je zeven dagen op zeven toegang tot onze conversatietafels.

 

5. Nieuw concept: conversatietafels

Een taal oefenen door te debatteren, een rollenspel te spelen of gewoon een fijne babbel te voeren over iets alledaags: dat gebeurt tijdens onze conversatietafels. Het is een nieuw concept dat we zeven dagen op zeven aanbieden.

Natuurlijk ben je niet verplicht om dagelijks zo’n conversatietafel bij te wonen. Op maat van jouw agenda en doelstellingen kies je hoeveel tijd je wil besteden aan praktijkoefeningen. Niets kan je nu nog tegenhouden om de taal snel onder de knie te krijgen!

 

Wil je ook graag een nieuwe taal leren op een snelle en efficiënte manier? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide cursusaanbod of contacteer ons voor meer informatie.

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten

“Ik, ik geef Nederlandse lessen enkel wanneer ik wil!”

januari 21, 2019 - Algemeen
Ben je op zoek naar een bijkomende job? Wil je een extra centje verdienen tijdens je vrije tijd? Wil je komen lesgeven bij de Nederlandse Academie in en/of en rond Brussel enkel binnen de uren die je passen? Bij de Nederlandse Academie is alles mogelijk.
Lees meer

Steeds minder Brusselaars spreken Nederlands, maar waarom?

December 19, 2018 - Algemeen
Steeds minder Brusselaars beheersen een goede kennis van het Nederlands. Hoe dat komt? Dat mocht de Nederlandse Academie uitleggen bij RTL.
Lees meer
taalgevoel

Taalgevoel? Dat leer je niet met Google Translate

Juli 20, 2018 - Taaltips
Je kent het wel: op je werk of op school moet je een tekst schrijven in een andere taal. Je zit boordevol inspiratie en bent druk bezig, tot ineens… ’Wat was dat ene woord ook alweer?’ Iedereen heeft weleens in deze situatie gezeten. Veel mensen haasten zich in dit geval naar hun computer en roepen de hulp van Google Translate in
Lees meer